Tour


Kwero.nl - De Tour!

Wat is Kwero? Waarom aanmelden? Hoe kan ik mij aanmelden? Lees de Kwero Tour en krijg direct antwoord op al je vragen. Aanbeland bij stap 5, klik op aanmelden en word lid van Kwero!

Wat is Kwero nu precies?

Heel simpel gezegd is Kwero een online vraagbaak. Jij stelt een kwero (vraag of probleem) en andere bezoekers van de site geven je een antwoord. Jij kunt vervolgens natuurlijk weer een antwoord geven op een kwero van een ander. Zo helpt de hele Kwero-community elkaar. Kwero is dus zowel de sitenaam als de naam van een vraag/probleem.Wat betekent kwero? Kwero is de manier waarop je het Latijnse 'quaero' uitspreekt en betekent 'ik wil weten'. De naam zegt dus precies waar Kwero voor bedoeld is!
Kwero is de naam van de site, maar tevens ook de naam van een vraag/probleem op de site. Je kunt dus een kwero stellen!Waarom aanmelden als lid?

Omdat je als lid van Kwero gemakkelijk en snel een antwoord op al je vragen kunt krijgen! Tevens kun je op basis van je eigen kennis andermans vragen beantwoorden (en prachtige prijzen winnen!). Door het uitgebreide en overzichtelijke controlepaneel dat je als lid tot je beschikking krijgt na aanmelding is het stellen van een kwero of het beantwoorden van een kwero een fluitje van een cent. Je hoeft geen gevorderde internetgebruiker te zijn. Wij willen dat Kwero voor iedereen toegankelijk is!Waarom biedt Kwero deze dienst aan?

Kwero wil het delen van kennis en ervaringen bevorderen. We willen graag uitgroeien tot de grootste internetvraagbaak. Hier hebben wij ook jouw hulp bij nodig. Zoekt er later iemand naar een soortgelijke vraag dan kan jouw eerder gestelde vraag met antwoord uitkomst bieden. Alle vragen met goedgekeurde antwoorden worden opgeslagen in een database. Deze database is voor iedereen toegankelijk.