Helpcategorie: Wachtwoord vergeten

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten, wat nu?

Neem contact met ons op via de contactpagina en vermeld hierbij je e-mailadres. Wij zullen dan je gebruikersnaam per e-mail toesturen.

Weet je ook je e-mailadres niet meer, dan zit er niets anders op dan een nieuw account aan te maken. Een nieuw account aanmaken kan via de aanmeldpagina.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Ga naar de pagina wachtwoord vergeten en vul je gebruikersnaam in. Tevens moet je een nieuw wachtwoord opgeven en deze herhalen ter controle.

Nadat je op verzenden hebt geklikt, sturen wij jouw een e-mail waarin je je nieuwe wachtwoord moet bevestigen. Nadat je dat gedaan hebt, kun je inloggen met je nieuwe wachtwoord.