Helpcategorie: Reageren op een kwero

Hoe kan ik reageren op een kwero?

Dit is zeer eenvoudig, onderaan de kwero staat een formulier. Vul deze in en klik op verzenden. Jouw antwoord/bericht verschijnt direct onder de kwero.

Ik zie geen formulier, waarom kan ik niet reageren?

Om een bericht/antwoord te plaatsen moet je zijn ingelogd. Om te kunnen inloggen moet je zijn aangemeld.

Aanmelden kan via de aanmeldpagina.

Het zou ook kunnen dat de kwero gesloten is vanwege wangedrag. Je kunt dan, ook als lid, niet meer reageren.

Kan ik een e-mail sturen naar andere gebruikers?

Ja, dit kan! Klik hiervoor op het profiel van het lid in kwestie. Onderaan het profiel staat een contactformulier dat na verzenden wordt verstuurd aan de betreffende persoon.

Waarom zou ik reageren op een kwero?

Je kunt op basis van je eigen kennis andermans vragen beantwoorden en prachtige prijzen winnen!

Je slaat hiermee dus twee vliegen in een klap, je deelt je kennis en tevens maak je kans op prachtige prijzen.