Helpcategorie: Overige vragen

Ik heb een andere vraag?

Staat jouw vraag niet vermeld in het helpcenter, neem dan contact met ons op door hier te klikken.

Beschrijf je vraag duidelijk en vermeld indien nodig de url van de pagina waar je vraag over gaat.

Kan ik een e-mail sturen naar andere gebruikers?

Ja, dit kan! Klik hiervoor op het profiel van het lid in kwestie. Onderaan het profiel staat een contactformulier dat na verzenden wordt verstuurd aan de betreffende persoon.

Waarom is mijn kwero verwijderd?

Omdat je kwero niet voldeed aan de richtlijnen van kwero.nl. Stel je kwero niet nogmaals. Veelvuldig overtreden van de richtlijnen kan leiden tot een ban van kwero.nl.