Helpcategorie: Mijn kwero's

Hoe kan ik een juist antwoord selecteren?

Indien er een juist antwoord is gegeven op jouw kwero, kun je dit toevoegen aan je kwero. Op deze manier help je een volgende bezoeker met het juiste antwoord doordat jij dit hebt geselecteerd.

Ga naar mijn kwero's in het ledengedeelte en klik op de bewerk-icon die naast de titel van de kwero staat. Onderaan de pagina vind je een selectlist met alle antwoorden die zijn gegeven. Selecteer nu het juiste antwoord. Indien er maar een gedeelte van het antwoord juist is, kan je eventueel de resterende tekst verwijderen.

Nadat je dit gedaan hebt, klik je op verzenden om de gewijzigde gegevens op te slaan.

Hoe kan ik mijn gestelde kwero bewerken?

Je kunt een kwero bewerken door naar de pagina mijn kwero's te gaan. Op deze pagina staan al je gestelde kwero's. Klik rechts op de bewerk-icon die naast de titel staat om jouw kwero te bewerken.

Ik kan mijn kwero niet meer vinden, wat nu?

Als je kwero niet meer te vinden is in de categorie waar je hem geplaatst hebt, is hij wellicht aangepast door een van de moderators.

Kijk eens op de mijn kwero's pagina of je hem daar ziet staan. Je kunt ook altijd de zoekmachine gebruiken om een kwero te vinden.

Ik wil mijn kwero verwijderen, kan dit?

Nee, dit is niet mogelijk. Neem contact op via de contactpagina indien je dit toch wilt.

Waar kan ik mijn gestelde kwero's vinden?

Indien je in het ledengedeelte zit, staat er altijd bovenaan de pagina een menu van zes grote buttons. Tussen deze buttons staat een knop met 'mijn kwero's'. Klik hierop om naar een pagina te gaan met al jouw gestelde kwero’s. Via deze pagina kun je je kwero's aanpassen of kijken of er nieuwe reacties zijn.

Waarom is mijn kwero verwijderd?

Omdat je kwero niet voldeed aan de richtlijnen van kwero.nl. Stel je kwero niet nogmaals. Veelvuldig overtreden van de richtlijnen kan leiden tot een ban van kwero.nl.

Wat doet 'markeer als gelezen'?

Indien er een nieuw antwoord/nieuwe reactie op een van je kwero's is gekomen, wordt de kwero met het antwoord bij mijn kwero's dikgedrukt weergegeven. Op deze manier kun je eenvoudig zien of er al een nieuw antwoord is op een bepaalde kwero.

Indien je klikt op 'markeer als gelezen', worden alle dikgedrukte teksten opgeheven totdat er een nieuw antwoord/nieuwe reactie wordt gegeven. Dit is makkelijk voor de volgende keer, zo heb je een snel overzicht van nieuwe antwoorden. Klik dus altijd na alles te hebben gelezen op 'markeer als gelezen'.