Helpcategorie: Kwero stellen

Hoe moet ik een kwero stellen?

Dit is heel eenvoudig, ga naar de 'stel kwero' pagina en volg de 4 stappen. Nadat je de 4 stappen hebt ingevuld, kan je klikken op verzenden. Jouw kwero staat direct op de website.

Ik kan geen juiste subcategorie vinden, wat nu?

Indien je geen juiste subcategorie kunt vinden, raden wij aan te bekijken in welke hoofdcategorie je kwero het beste past. Selecteer daarna de subcategorie 'diversen' indien er echt geen andere subcategorie beter past bij de kwero.

Ik weet zelf het antwoord al, wat kan ik doen?

Indien je een antwoord op je vraag elders hebt gevonden, is het wel zo netjes dat je dit toevoegt aan je kwero. Op deze manier help je een bezoeker na jou met een gelijke vraag.

Dit kan je als volgt doen: ga naar de mijn kwero's pagina en klik op de bewerk-icon rechts naast de kwero titel. Plaats nu het antwoord dat je hebt gevonden in het blauwe tekstvlak onder 'Antwoord kiezen'. Hierna klik je op verzenden.

Het antwoord zal nu onder je kwero komen te staan.

Kan ik opmaak gebruiken in mijn kwero?

Nee, het is niet mogelijk om opmaak te gebruiken in je kwero. Het is ook niet mogelijk op html te plaatsen, dit zal automatisch worden verwijderd.

Wat kan ik vragen?

In principe mag iedere vraag gesteld worden; het maakt niet uit wat voor vraag. Kwero gaat uit van het principe: ’er bestaan geen domme vragen, wel domme antwoorden.’

Natuurlijk zijn er grenzen aan de vragen, lees de voorwaarden goed door en zie wat wel en niet mag. Indien de vraag niet is toegestaan, kan deze worden verwijderd door een moderator. Na een overtreding is het mogelijk dat jouw account geblokkeerd wordt.

Welke stappen moet ik ondernemen vanaf het aanmelden tot een kwero stellen?

Het aanmeldformulier -
Vul op deze pagina je gegevens in en klik op de knop 'Aanmelden' onderaan de pagina.

Bevestig je e-mailadres -
Nadat je het aanmeldformulier hebt verzonden, wordt er automatisch een e-mail gestuurd naar je e-mailbox. Open deze e-mail en klik op de bijgevoegde bevestigingslink om je registratie af te ronden.

Inloggen op Kwero -
Je bent nu succesvol aangemeld op Kwero, tijd om in te loggen! Inloggen kan heel gemakkelijk door op de inlog-link te klikken bovenaan de pagina, of maak gebruik van het formulier in de rechterbalk.

Plaats je kwero -
Nu is het tijd om je eerste kwero te plaatsen, klik op 'stel een kwero' en volg de stappen.