Helpcategorie: Kwero bewerken

Hoe kan ik een juist antwoord selecteren?

Indien er een juist antwoord is gegeven op jouw kwero, kun je dit toevoegen aan je kwero. Op deze manier help je een volgende bezoeker met het juiste antwoord doordat jij dit hebt geselecteerd.

Ga naar mijn kwero's in het ledengedeelte en klik op de bewerk-icon die naast de titel van de kwero staat. Onderaan de pagina vind je een selectlist met alle antwoorden die zijn gegeven. Selecteer nu het juiste antwoord. Indien er maar een gedeelte van het antwoord juist is, kan je eventueel de resterende tekst verwijderen.

Nadat je dit gedaan hebt, klik je op verzenden om de gewijzigde gegevens op te slaan.

Hoe kan ik mijn gestelde kwero bewerken?

Je kunt een kwero bewerken door naar de pagina mijn kwero's te gaan. Op deze pagina staan al je gestelde kwero's. Klik rechts op de bewerk-icon die naast de titel staat om jouw kwero te bewerken.

Ik weet zelf het antwoord al, wat kan ik doen?

Indien je een antwoord op je vraag elders hebt gevonden, is het wel zo netjes dat je dit toevoegt aan je kwero. Op deze manier help je een bezoeker na jou met een gelijke vraag.

Dit kan je als volgt doen: ga naar de mijn kwero's pagina en klik op de bewerk-icon rechts naast de kwero titel. Plaats nu het antwoord dat je hebt gevonden in het blauwe tekstvlak onder 'Antwoord kiezen'. Hierna klik je op verzenden.

Het antwoord zal nu onder je kwero komen te staan.

Ik wil mijn kwero verwijderen, kan dit?

Nee, dit is niet mogelijk. Neem contact op via de contactpagina indien je dit toch wilt.