Helpcategorie: Inloggen

Bij het inloggen krijg ik een foutmelding, wat nu?

Controleer of je de goede gegevens hebt ingevuld. Dan zou het moeten werken.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Ga naar de 'wijzig profiel' pagina en vul onderaan zowel je oude als je nieuwe wachtwoord in. Ter controle moet je tevens je nieuwe wachtwoord herhalen. Klik hierna op verzenden.

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten, wat nu?

Neem contact met ons op via de contactpagina en vermeld hierbij je e-mailadres. Wij zullen dan je gebruikersnaam per e-mail toesturen.

Weet je ook je e-mailadres niet meer, dan zit er niets anders op dan een nieuw account aan te maken. Een nieuw account aanmaken kan via de aanmeldpagina.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Ga naar de pagina wachtwoord vergeten en vul je gebruikersnaam in. Tevens moet je een nieuw wachtwoord opgeven en dit herhalen ter controle.

Nadat je op verzenden hebt geklikt, sturen wij jouw een e-mail waarin je je nieuwe wachtwoord moet bevestigen. Als je dat gedaan hebt, kun je inloggen met je nieuwe wachtwoord.

Waarvoor staat 'Tijd ingelogd' bij het inloggen?

Hier kun je selecteren hoe lang je ingelogd wilt blijven op Kwero. Selecteer 'Alleen deze sessie' als je uitgelogd wilt worden zodra je de browser afsluit.