Helpcategorie: Aanmelden

Bij het aanmelden krijg ik een foutmelding, wat nu?

Controleer of je alle velden hebt ingevuld zoals aangegeven. Indien er velden niet of niet volledig zijn ingevuld, krijg je hiervan een melding boven het formulier na verzenden.

Ik heb het aanmeldingsformulier ingevuld, wat nu?

Je krijgt nu een e-mail toegestuurd met een activatie-link. Door op de activatie-link te klikken, wordt je account geactiveerd en kun je inloggen op Kwero.

Waarom zou ik me aanmelden?

Door aanmelding word je lid van Kwero en kun je zelf ook kwero's stellen en antwoorden geven. Het lidmaatschap van Kwero is geheel gratis.

Welke stappen moet ik ondernemen vanaf het aanmelden tot een kwero stellen?

Het aanmeldformulier -
Vul op deze pagina je gegevens in en klik op de knop 'Aanmelden' onderaan de pagina.

Bevestig je e-mailadres -
Nadat je het aanmeldformulier hebt verzonden, wordt er automatisch een e-mail gestuurd naar je e-mailbox. Open deze e-mail en klik op de bijgevoegde bevestigingslink om je registratie af te ronden.

Inloggen op Kwero -
Je bent nu succesvol aangemeld op Kwero, tijd om in te loggen! Inloggen kan heel gemakkelijk door op de inlog-link te klikken bovenaan de pagina, of maak gebruik van het formulier in de rechterbalk.

Plaats je kwero -
Nu is het tijd om je eerste kwero te plaatsen, klik op 'stel een kwero' en volg de stappen.

Zijn er kosten verbonden aan lidmaatschap?

Er zijn geen kosten verbonden aan je lidmaatschap van Kwero. Deelname is geheel gratis.